ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιαννούλης: «Δεν γνωρίζω… Ο πρώτος λόγος…»

Γιαννούλης: «Δεν γνωρίζω… Ο πρώτος λόγος…»

Δικαιολογημένη… σύγχυση προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του Τζάκι Μουγιάλ, ο οποίος δηλώνει μάνατζερ του Έλληνα μπακ-χαφ του ΠΑΟΚ και εξέφρασε την άποψη ότι οι Μοσχοβίτες θα καταθέσουν νέα πρόταση για την απόκτησή του.

Τα ρωσικά ΜΜΕ επικοινώνησαν με τον ατζέντη που όντως εκπροσωπεί τον Γιαννούλη, Βασίλη Παναγιωτάκηο οποίος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του SDNA και ξεκαθάρισε πως: «Δεν γνωρίζω ποιος είναι αυτός ο Τζάκι Μουγιάλ. Είχε μιλήσει ξανά το χειμώνα και τότε είχαμε παραμείνει σιωπηλοί αλλά συνεχίζει να μιλάει ως εκπρόσωπος του Γιαννούλη. Μπορείτε να τσεκάρετε μέσω του ποδοσφαιριστή ποιος είναι ο ατζέντης του, ο οποίος -επίσης- με ρώτησε ποιος είναι ο Μουγιάλ. Δεύτερον, κανένας δεν έχει μιλήσει με τον παίκτη μου σχετικά με την Λοκομοτίβ και γενικά δεν έχουμε δεχθεί καμία κλήση. Τρίτον, γνωρίζετε ότι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης και έχει σχέση με τη Ρωσία, οπότε πιθανότατα έχει άμεση επαφή με τους ιθύνοντες της Λοκομοτίβ, ωστόσο, επαναλαμβάνω πως δεν γνωρίζω για τυχόν επαφές».

Αναφερόμενος στο ενδιαφέρον της Ρεν, ο κ. Παναγιωτάκης ανέφερε: «Αυτό είναι γνωστό εδώ και ενάμιση χρόνο, είναι γνωστό ακόμη και στα μίντια. Η Ρεν έχει δείξει πραγματικό ενδιαφέρον. Ο Γιαννούλης είναι παίκτης Εθνικής ομάδας και όπως είναι φυσικό υπάρχουν προτάσεις για εκείνον. Υπάρχει ενδιαφέρον από την Σαμπντόρια, την Αταλάντα, την Βαγιαδολίδ και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Απ΄όσο γνωρίζω, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει αυτήν την στιγμή να τον πουλήσει. Θα δούμε αν θα αλλάξει κάτι σε σχέση και με την πανδημία».

Οι Ρώσοι επικοινώνησαν και με τον Κατερινιώτη μπακ, ο οποίος έκανε σαφές πως «ο ατζέντης μου είναι όντως ο Βασίλης Παναγιωτάκης και δεν γνωρίζω τον κ.Μουγιάλ».

Σε ερώτηση για τη Λοκομοτίβ, ο Γιαννούλης τόνισε:  «Έχω διαβάσει στις εφημερίδες αλλά εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω τίποτα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε αν με ενδιαφέρει ή όχι. Ο πρώτος λόγος ανήκει στον ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο είναι σεβαστό. Αν ο σύλλογος αποφασίσει να με παραχωρήσει, μόνο σε αυτήν την περίπτωση θα αναλύσω τις σκέψεις μου αναφορικά με το μέλλον μου».

The post Γιαννούλης: «Δεν γνωρίζω… Ο πρώτος λόγος…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• «Βροχή» οι καταγγελίες για συνεργεία και αντιπροσωπείες αυτοκινήτων - Χρέωσαν γυναίκα 500 ευρώ για... πάρκινγκ

• Διελεύσεις από οδοφράγματα: Μειώθηκαν οι Ε/κ στα κατεχόμενα, αυξήθηκαν οι Τ/κ στις ελεύθερες περιοχές – Όσα «λένε» οι αριθμοί

• Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε παραλία στη Λεμεσό

• Σοβαρά στην εντατική νοσηλεύεται ο άνδρας που επιχείρησε να βουτήξει από μπαλκόνι σε πισίνα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

• Η πρώτη δημόσια εμφάνιση για Αντρέα Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου μετά τον γάμο - Δείτε φωτογραφίες



Τσουνάμι αντιδράσεων για την απόλυση Οδυσσέα - Οι σκέψεις Χριστοδουλίδη για τον αντικαταστάτη - Ποιοι οι μνηστήρες

Τσουνάμι αντιδράσεων για την απόλυση Οδυσσέα - Οι σκέψεις Χριστοδουλίδη για τον αντικαταστάτη - Ποιοι οι μνηστήρες

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις ανάμεσα στην κοινωνία μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για απόλυση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη από τη θέση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top