Έκλεψαν αυτοκίνητα από αποθήκη του υπ. Εσωτερικών - Το «μυστικό» που οδήγησε στη σύλληψή τους

Έκλεψαν αυτοκίνητα από αποθήκη του υπ. Εσωτερικών - Το «μυστικό» που οδήγησε στη σύλληψή τους

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία για διάρρηξη αποθήκης που διατηρεί το Υπουργείο Εσωτερικών καθώς και κλοπής οχημάτων της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας που βρίσκονταν σε αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου και εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησής τους για τρεις μέρες.

Με βάση αρμόδιες πηγές, τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν λίγο αργότερα από την κλοπή καθώς τα κυβερνητικά οχήματα διέθεταν σύστημα εντοπισμού GPS που «πρόδωσε» την τοποθεσία τους.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

*κεντρική φωτογραφία - αρχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.