Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ
Σήμερα (14/8) βρέθηκαν ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα οι πέντε Ε/κ που κρατούνται παράνομα.
Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εμπορίου θα συνέλθει την Τετάρτη 29 Απριλίου για να ενημερωθεί από τον Υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Περδίο για τις επιπτώσεις της πανδημίας στον τουρισμό και τα μέτρα που σχεδιάζει η Κυβέρνηση και σε αυτό το πλαίσιο θα συζητήσει και το νομοσχέδιο που κατέθεσε ο Υπουργός Ενέργειας Εμπορίου και Βιομηχανίας για την παράταση καταβολής του ετήσιου τέλους από τις εταιρείες με αίτημα να συζητηθεί από τη Βουλή επειγόντως.
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εμπορίου Ανδρέας Κυπριανού, η Επιτροπή θα συνέλθει στις 12.00 μέσω τηλεδιάσκεψης.
Το νομοσχέδιο για την παράταση καταβολής του τέλους από τις εταιρείες εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 15 Απριλίου 2020.
Ο κ. Κυπριανού διευκρίνισε ότι αυτό θα συζητηθεί από την Επιτροπή της οποίας προεδρεύει και ότι κατά τη εκτίμηση του η εισήγηση της Επιτροπής προς την Ολομέλεια της Βουλής, εφόσον η Ολομέλεια του νομοθετικού σώματος αποδεχτεί τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος, θα είναι η ομόφωνη ψήφιση του σε νόμο.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις