Όλο το βάρος στη πλάτη του!

Όλο το βάρος στη πλάτη του!

Λείπουν τα υπόλοιπα "κανόνια" του Απόλλωνα και ο Γκιέ θα προσπαθήσει να πάρει όλο το βάρος του σκοραρίσματος πάνω του.

Με δεδομένο ότι Σανγκόι και Παπουλής είναι εκτός ο Γκιέ είναι ο μοναδικός παίκτης του Απόλλωνα που θα επωμιστεί το βάρος της επίθεσης στο σημερινό ντέρμπι με τον Ομόνοια.

Ο Ιβοριανός επιθετικός της ομάδας της Λεμεσού θα ξεκινήσει βασικός σήμερα στο ΓΣΠ και θα προσπαθήσει να παραβιάσει την αντίπαλη εστία σπρόχνωντας την ομάδα του στη πολυπόθητη νίκη.  Ο Γκιέ μετρά φέτος 10 γκολ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*