Μπράβο! Τσακάλια οι Αστυνομικοί μας – Αστραπιαία δράση μετά τη διάρρηξη σε Αθλητικό Σύλλογο

Μπράβο! Τσακάλια οι Αστυνομικοί μας – Αστραπιαία δράση μετά τη διάρρηξη σε Αθλητικό Σύλλογο

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία στις 4:00 τα ξημερώματα Κάτω Πολεμίδια μετά τη διάρρηξη στον Σύλλογο του Ερμή .

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο, σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία για διάρρηξη κτιρίου στη Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή όπου εντόπισαν ένα πρόσωπο το οποίο είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα και φορούσε πλαστικά γάντια, να εξέρχεται του κτιρίου. 
Στην κατοχή του εντοπίστηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, όπως λιβέρι, σμιλάρι, βιδολόγο και χειροψάλλιδο. 
 και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Πρόκειται για 41χρονο κάτοικο της επαρχίας Λεμεσού.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο κτίριο, διαπιστώθηκε παραβίαση της κύριας εισόδου και ότι κλάπηκε χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του 41χρονου, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτό έφερε πλαστές πινακίδες εγγραφής.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE