Πήρε τον χρόνο πίσω ο Μιχαηλίδης και θυμήθηκε ΣΤΙΓΜΕΣ της προπονητικής του καριέρας – «Ταξίδια μνήμης, βάλσαμο…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πήρε τον χρόνο πίσω ο Μιχαηλίδης και θυμήθηκε ΣΤΙΓΜΕΣ της προπονητικής του καριέρας – «Ταξίδια μνήμης, βάλσαμο…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το Σάββατο (11-04-2020) ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το εξής: 

«Δεν είμαι βέβαιος αν έχω αυτές τις 4 φωτό που μού έστειλε ο παιδικός μου φίλος, κουμπάρος κ συνεργάτης σε όλες τις ομάδες που «μάς πρόσφεραν στέγη» Δήμος Διαμαντής! Πρέπει να βρίσκονται σε κάποιο απο τις δεκάδες album που έχω μαζέψει τόσα χρόνια… Είναι απο προετοιμασία της ΑΕΛ Λεμεσού στο Karlovy Vary στην Τσεχία, νομίζω το 2000 ή 2001 κ τις δημοσιοποιώ με μεγάλη ευχαρίστηση! Ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες του δολοφονικού ιού, που Μένουμε Σπίτι για την προστασία Όλων μας, «τα ταξίδια μνήμης» με τέτοιες υπέροχες φωτό, αποτελούν «βάλσαμο ψυχής»!! Ευχαριστώ πολύ λοιπόν τον Δήμο για το ωραίο διάλειμμα απο τον….κορωνοιό με τις φωτό-ρετρό πριν 20 τόσα χρόνια, στις οποίες πρωταγωνιστεί κ ο άλλος μου στενός συνεργάτης & φίλος Τάσος Κυριάκου! Μη σάς ξεγελάσουν οι πολύ λίγες στιγμές ξεκούρασης, η δουλειά στην προετοιμασία ήταν πάντα πολύ σκληρή….».

Δείτε την ανάρτηση με τις φωτογραφίες:

The post Πήρε τον χρόνο πίσω ο Μιχαηλίδης και θυμήθηκε ΣΤΙΓΜΕΣ της προπονητικής του καριέρας – «Ταξίδια μνήμης, βάλσαμο…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE