Τεράστιο κύμα την καταπλάκωσε και την έριξε από βράχο ύψους 12 μέτρων – Σώθηκε από ζευγάρι που βιντεοσκοπούσε το τοπίο

Τεράστιο κύμα την καταπλάκωσε και την έριξε από βράχο ύψους 12 μέτρων – Σώθηκε από ζευγάρι που βιντεοσκοπούσε το τοπίο

Από θαύμα σώθηκε μια 21χρονη τουρίστρια στα νησιά Άραν της Ιρλανδίας, όταν τεράστιο κύμα την καταπλάκωσε και την έριξε από βράχο ύψους 12 μέτρων!

Η φοιτήτρια Οικονομικών, Άπου Γκούπτα, που ζει στο Λονδίνο, βιντεοσκοπούσε τα εντυπωσιακά κύματα, όταν συνέβη το τρομερό συμβάν. Το περιστατικό έγινε πριν από μία εβδομάδα και ανέβηκε στο διαδίκτυο την Τετάρτη, από ένα ζευγάρι που βρισκόταν στον απέναντι βράχο και βιντεοσκοπούσε επίσης το τοπίο.

«Προσπάθησα να τρέξω αλλά με τράβηξε προς τα κάτω. Ήταν σαν να ήμουν σε καταρράκτη και αυτό ίσως να ήταν που μετρίασε και την πτώση», ανέφερε η Άπου, η οποία αναρρώνει σε νοσοκομείο.

«Ήμουν τόσο τρομαγμένη. Ο αστράγαλος μου διαλύθηκε και ο πόνος ήταν πολύ δυνατός» πρόσθεσε η ίδια, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πόσο τυχερή στάθηκε.

Το ζευγάρι που βρισκόταν απέναντι και απαθανάτισε το σοκαριστικό στιγμιότυπο ήταν αυτό που την έσωσε. Κάλεσε αμέσως βοήθεια, ενώ με σχοινιά την έσωσε από τη μαινόμενη θάλασσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE