Θα λογοδοτήσει ο Γενικός Εισαγγελέας – Έδωσε στοιχεία ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας

Θα λογοδοτήσει ο Γενικός Εισαγγελέας – Έδωσε στοιχεία ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας

Μετά τις καταγγελίες του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα θα ακολουθήσει το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών των προσώπων στα οποία αναφέρεται, αλλά και κοντινών τους προσώπων.

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι η πολύωρη κατάθεση που άρχισε γύρω στις 11 το πρωί, του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, Ρίκκου Ερωτοκρίτου στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

Ο κύριος Ερωτοκρίτου έδωσε στοιχεία στους αστυνομικούς ανακριτές αναφορικά με τις καταγγελίες εναντίον συγκεκριμένων προσώπων, στις οποίες προέβη την περασμένη Τρίτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη.

Μετά τις καταγγελίες του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα θα ακολουθήσει το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών των εν λόγω προσώπων στα οποία αναφέρεται, αλλά και κοντινών τους προσώπων.

Τα όσα κατήγγειλλε ο κύριος Ερωτοκρίτου αξιολογούνται, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση, στην οποία εμπλέκονται ο νυν Γενικός Εισαγγελίας, Κώστας Κληρίδης και ο πρώην Γενικός Εισαγγελίας, Πέτρος Κληρίδης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

LIVE - Τέμπη: Νέος γύρος επεισοδίων με μολότοφ, φωτιές και χημικά μετά τη μεγάλη συγκέντρωση

LIVE - Τέμπη: Νέος γύρος επεισοδίων με μολότοφ, φωτιές και χημικά μετά τη μεγάλη συγκέντρωση

Πλήθος κόσμου κατεβαίνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για τα δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 11:00. Γέμισε το κέντρο της Αθήνας από νωρίς το πρωί. Δείτε βίντεο και εικόνες

BEST OF TOTHEMAONLINE