Εκνευρίστηκε ο Πετρίδης…

Εκνευρίστηκε ο Πετρίδης…

Φαίνεται πως δεν πίστευε αυτά που άκουγε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, κατά την διάρκεια της χθεσινής άτυπης συνέλευσης της ΚΟΠ.

Σε κάποιο σημείο, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας εισηγήθηκε την διεξαγωγή πρωταθλήματος με 14 ομάδες, να διαβαθμίζονται δύο απευθείας, να γίνει ένας όμιλος των οκτώ ομάδων και οι υπόλοιπες έξι να ολοκληρώσουν από τον Μάρτιο τις υποχρεώσεις τους.

Έντονη η αντίδραση του κύριου Πετρίδη, που θεωρεί απαράδεχτο να δώσει 40 αγώνες (!!) μια ομάδα. Η αντίθεση του ΑΠΟΕΛ έφερε και άλλες αντιδράσεις και η εισήγηση είναι λες και δεν ακούστηκε ποτέ.

Σ.Δ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΥΠΕΞ: Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας

ΥΠΕΞ: Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας

Στο πλευρό της Ουκρανίας και του ουκρανικού λαού στέκεται η Κύπρος, μετά και την πρωτοφανή σύγκρουση που προέκυψε ανάμεσα σε Ζελένσκι και Τραμπ κατά την επίσκεψη του πρώτου στο Οβάλ Γραφείο.