Προετοιμάζεται η διανομή τροφίμων σε Κύπριους φοιτητές στο ΗΒ

Προετοιμάζεται η διανομή τροφίμων σε Κύπριους φοιτητές στο ΗΒ

Την αποστολή ενός δωρεάν πακέτου με τρόφιμα για κάθε Κύπριο φοιτητή που έχει παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού οργανώνει η Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία ΗΒ.

Η οργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας και σε συνεννόηση με την Ύπατη Αρμοστεία στο Λονδίνο.

Το πακέτο προετοιμάζεται και θα παραδίδεται από την εταιρεία Marathon Foods. Θα διανέμεται ένα πακέτο ανά φοιτητή.

Τα τρόφιμα που περιέχονται στο πακέτο περιλαμβάνουν πράσινες φακές, λουβιά, πουργούρι, ρύζι, ντολμαδάκια, φασόλια γίγαντες, ξηρούς καρπούς, μέλι, χαλούμι, παξιμάδια ελιάς και αλμυρά κριτσίνια.

Η Ομοσπονδία καλεί τους ενδιαφερόμενους φοιτητές να συμπληρώσουν σχετική φόρμα στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://cypriotfederation.org.uk/studentfood/

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE