ΚΙΝΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ: Kαταγγέλλει τον χρήστη Θέμη Φιλιππίδη στο ηλεκτρονικό έγκλημα- «Μέσα σε αυτές τις κρίσιμες ώρες…»

ΚΙΝΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ: Kαταγγέλλει τον χρήστη Θέμη Φιλιππίδη στο ηλεκτρονικό έγκλημα- «Μέσα σε αυτές τις κρίσιμες ώρες…»

Σε καταγγελία για ψεύτικο προφίλ στο “Facebook” το οποίο χρησιμοποιεί το λογότυπο του Κινήματος Οικολόγων προχώρησε το κόμμα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Όπως σημειώνεται «μέσα σε αυτές τις κρίσιμες ώρες κάποιοι συνεχίζουν να επιδεικνύουν ανευθυνότητα και αναλγησία. Ας τους απομονώσουμε.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Δυστυχώς έχουμε πληροφορηθεί πως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο “Facebook” κυκλοφορεί ένα ψεύτικο προφίλ στο όνομα Θέμης Φιλιππίδης(Κίνημα Οικολόγων).

Θέλουμε να ενημερώσουμε όλους πως το εν λόγω προφίλ ουδεμιά σχέση έχει με το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και οι αναρτήσεις δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις για το Κίνημα μας.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών έχει ήδη προβεί σε καταγγελία στο ηλεκτρονικό έγκλημα στην Αστυνομία και αναμένουμε το αποτέλεσμα.
Όποιος επιθυμεί παρακαλούμε να κάνει «αναφορά» στο συγκεκριμένο προφίλ, ακολουθεί ο σύνδεσμος του: https://www.facebook.com/Kinima.Oikologon.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επίσημη επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE