ΚΥΠΡΟΣ

«Από το πρωί όλη η πόλη μυρίζει Απόλλων!» - Με αυτοκινητοπομπή στο ΓΣΠ

«Από το πρωί όλη η πόλη μυρίζει Απόλλων!» - Με αυτοκινητοπομπή στο ΓΣΠ

Οι οργανωμένοι φίλοι του Απόλλωνα εξέδωσαν ανακοίνωση για την ξεχωριστή σημερινή μέρα της ομάδας. Ενημερώνουν για το γλέντι που ξεκίνησε και για την οργανωμένη πορεία προς το ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

«Περήφανοι ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Σαν σήμερα πριν 61 χρόνια γεννήθηκε η μεγαλύτερη αρρώστια στα χρονικά! Σαν σήμερα ιδρύθηκε το σωματείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ , ο λόγος που οι ζωές μας περιστρέφονται γύρω από γήπεδα, κερκίδες και αθλήματα. Η πιο χρυσή σελίδα στην ΘΡΥΛΙΚΗ μας ιστορία γράφτηκε στις 14.04.1954 όταν η πόλη μας απέκτησε το καμάρι της, όταν το ΛΙΜΑΝ1 βρήκε τον πραγματικό μάγκα αντιπρόσωπο του!

Γιορτάστε αδέρφια, βάλτε γιορτινά γιατί από το πρωί η πόλη μυρίζει ΑΠΟΛΛΩΝ! Οι σύνδεσμοι είναι ανοικτοί από νωρίς , το γλέντι ξεκίνησε και όλοι φωνάζουμε δυνατά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ! Δεν πα' να περάσουν 1000 χρόνια πάλι εδώ θα είμαστε να τραγουδάμε για σένα!!

Τα πάρτι συνεχίζονται την Παρασκευή με άφθονο ποτό μαγκάλια και γηπεδική ατμόσφαιρα εν όψει της Σαββατιάτικης εκδρομής μας στην πόλη που μας φέρνει αηδία. Στόχος μας το τρίποντο και άλλη μια οπαδική παράσταση στο γήπεδο που όσο και αν γεμίζει από αντιπάλους, πάντα όλοι κοιτάνε τους ΦΥΓΑΔΕΣ! Καλούμε κόσμο και παίκτες να κάνουν τα αυτονόητα και όλοι μαζί να φύγουμε με το διπλό!

Θα αναχωρήσει αυτοκινητοπομπή στις 14:00 από τον Κεντρικό Σύνδεσμο και καλούμε όλους τους ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ να συμπορευτούν στη γαλανόλευκη λαοθάλασσα !

Εισιτήρια προπωλούνται ήδη στους συνδέσμους με 2 ευρώ εισφορά για ενίσχυση του Ανεξάρτητου και Αυτοδύναμου οικονομικά, ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ.

Υ.Γ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Υ.Γ.1 Και 1000 λεπτά φωνή αν χρειαστεί! Υπενθυμίζουμε τους πάντες ότι όπως είναι χρέος των παικτών να ματώνουν τις φανέλες έτσι και εμείς έχουμε χρέος την 90λεπτη σκληροπυρηνική υποστήριξη στον ΘΡΥΛΟ όπου και αν βρίσκεται»!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top