Ανεπιθύμητος ο Γκέκας στην Τουρκία! Δεν του επιτρέπουν να προπονηθεί

Ανεπιθύμητος ο Γκέκας στην Τουρκία! Δεν του επιτρέπουν να προπονηθεί

Η σχέση του Φάνη Γκέκα με την Ακισασπόρ οδηγείται στα άκρα και του έχει απαγορευθεί η είσοδος στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

Ο Ρομπέρτο Κάρλος που είναι τεχνικός στην ομάδα, έχει θέσει εκτός πλάνων τον Έλληνα επιθετικό. Μάλιστα, του δόθηκε εντολή να προπονείται με τους U-21 της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Γκέκας το αρνήθηκε και τόνισε πως θα προχωρήσει σε προσφυγή στην UEFA αφού δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από κάποιο κανονισμό.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Τουρκία ο Γκέκας επιχείρησε να εισέλθει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας πριν το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε στο πρωτάθλημα αλλά ο υπεύθυνος ασφαλείας τον σταμάτησε και τον έδιωξε, λόγω εντολής από την διοίκηση.

Ο 35χρονος επιθετικός είναι ανεπιθύμητος στο σύλλογο και η κόντρα που έχει ξεσπάσει παίρνει μεγάλες διαστάσεις. 

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE