ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης
Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού
Ο Ρομπέρτο Κάρλος που είναι τεχνικός στην ομάδα, έχει θέσει εκτός πλάνων τον Έλληνα επιθετικό. Μάλιστα, του δόθηκε εντολή να προπονείται με τους U-21 της ομάδας.
Από την πλευρά του ο Γκέκας το αρνήθηκε και τόνισε πως θα προχωρήσει σε προσφυγή στην UEFA αφού δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από κάποιο κανονισμό.
Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Τουρκία ο Γκέκας επιχείρησε να εισέλθει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας πριν το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε στο πρωτάθλημα αλλά ο υπεύθυνος ασφαλείας τον σταμάτησε και τον έδιωξε, λόγω εντολής από την διοίκηση.
Ο 35χρονος επιθετικός είναι ανεπιθύμητος στο σύλλογο και η κόντρα που έχει ξεσπάσει παίρνει μεγάλες διαστάσεις.
Στέλιος Δημοσθένους
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις