Έφθασε Βαρκελώνη η αποστολή του Ολυμπιακού

Έφθασε Βαρκελώνη η αποστολή του Ολυμπιακού

Λίγο μετά τις 19:00 η αποστολή του Ολυμπιακού έφθασε στη Βαρκελώνη, για τον αυριανό αλλά και τον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα, στους δύο πρώτους προημιτελικούς της Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν στις 16:00 με απευθείας πτήση από την Αθήνα και στο αεροπλάνο ήταν όλοι παίκτες. Μετά από απόφαση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, οι παίκτες προπονήθηκαν το πρωί στο ΣΕΦ και όταν έφθασαν στη Βαρκελώνη πήγαν κατευθείαν στο ξενοδοχείο.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει χαλάρωμα το πρωί στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και θα ακολουθήσει το πρώτο τζαμπλ της σειράς. Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία για το «διπλό» ενώ κανονικά δίνουν το παρών τους Σπανούλης και Χάντερ.

Αύριο αναμένεται στη Βαρκελώνη ο εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος και την ερχόμενη Παρασκευή θα τον ακολουθήσει ο αδερφός του Παναγιώτης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας για τις κάμερες στα σχολεία θέτει το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), υπενθυμίζοντας με νέα εγκύκλιο τις δεσμευτικές οδηγίες που οφείλουν να τηρούν οι σχολικές μονάδες σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση και χρήση κλειστών κυκλωμάτων βιντεοπαρακολούθησης.