ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ερήμωσαν τα οδοφράγματα – Έρχονται τουρίστες και ψάχνουν ταξί για να φύγουν

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ερήμωσαν τα οδοφράγματα – Έρχονται τουρίστες και ψάχνουν ταξί για να φύγουν

 Έρημα παρουσιάζονται τα σημεία διέλευσης από και προς τα κατεχόμενα, μετά και την απόφαση του κατοχικού καθεστώτος να επιτρέψει την είσοδο στα κατεχόμενα μόνο σε "υπηκόους" του ψευδοκράτους.

Ελάχιστη κίνηση παρατηρήθηκε το πρωί στα οδοφράγματα της οδού Λήδρας και του Αγίου Δομετίου. Στον Άγιο Δομέτιο υπήρξαν αυτοκίνητα που προσπάθησαν να περάσουν, αλλά η Αστυνομία τα έστειλε πίσω.

Υπήρξαν επίσης πρωτόγνωρες εικόνες με τουρίστες να φτάνουν άρον άρον από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές και μετά τον έλεγχο να παίρνουν ταξί για το αεροδρόμιο.

Εξάλλου, το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας ήταν σχεδόν έρημο με ελάχιστο κόσμο. Μάλιστα, σε ένα άτομο που προσπάθησε να περάσει στα κατεχόμενα, οι "αρχές" του ψευδοκράτους του είπαν πως αν περάσει θα μπει σε απομόνωση για δύο εβδομάδες και έτσι αυτό αναγκάστηκε να επιστρέψει.

Εν τω μεταξύ, ο κορωνοϊός φαίνεται να επέδρασε αρνητικά και στην κίνηση στις ελεύθερες περιοχές, καθώς αύτή ήταν περιορισμένη στην συνήθως πολυσύχναστη οδό Λήδρας, με μόνο ομάδες Ελλαδιτών στρατιωτών, που είχαν την έξοδο τους να κυκλοφορούν. Η ίδια εικόνα και στην Πλατεία Ελευθερίας νωρίτερα το πρωί με μόνο ξένους να διακινούνται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.