Τα ιδιωτικά φροντιστήρια ζητούν από τον Υπουργό Παιδείας μεσολάβηση για τις διεθνείς εξετάσεις

Τα ιδιωτικά φροντιστήρια ζητούν από τον Υπουργό Παιδείας μεσολάβηση για τις διεθνείς εξετάσεις

 Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Κύπρου με επιστολή στον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομο Προδρόμου, του ζητά Υπουργό να μεσολαβήσει προς τους φορείς που διενεργούν τις διεθνείς εξετάσεις για να  αλλάξει ο προγραμματισμός των εξετάσεων έτσι ώστε να γίνει ομαλά η προετοιμασία των μαθητών και να μπορέσει να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

Με το κλείσιμο των ιδιωτικών φροντιστηρίων για δυο εβδομάδες γίνεται πλέον αντιληπτό ότι είναι δύσκολο να ολοκληρωθεί ομαλά η προετοιμασία των μαθητών μας για τις διεθνείς εξετάσεις που είναι προγραμματισμένες για το άμεσο  μέλλον, αναφέρει ο Σύνδεσμος στην επιστολή του.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE