Δεν της άφησαν ούτε δείγμα χρυσαφικού – Μπήκαν κύριοι και τα σούφρωσαν όλα

Δεν της άφησαν ούτε δείγμα χρυσαφικού – Μπήκαν κύριοι και τα σούφρωσαν όλα

Με το στόμα ανοικτό έμεινε η ιδιοκτήτρια της οικίας όταν επέστρεψε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το Αστυνομικό Δελτίο, καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία, από 67χρονη Αγγλίδα υπήκοο η οποία διαμένει μόνιμα στη Λεμεσού, ότι μεταξύ των ωρών 7.15μ.μ. και 11.15μ.μ., χθες, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία της και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, συνολικής αξίας €19,250 περίπου.

Συγκεκριμένα, οι κλέφτες άρπαξαν, 11 χρυσά δακτυλίδια, δύο αντρικά ρολόγια, τρία ζεύγη σκουλαρίκια, τέσσερα χρυσά βραχιόλια και δύο χρυσά περιδέραια.

Από τη σκηνή η Αστυνομία περισυνέλλεξε διάφορα τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αισιόδοξος για την ΑΤΑ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- «Πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Αισιόδοξος για την ΑΤΑ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- «Πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Πολύ σύντομα αναμένονται θετικά αποτελέσματα για το θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη Δευτέρα, σημειώνοντας ότι η προσπάθεια ανασυγκρότησης του κράτους μέσα από τις μεταρρυθμίσεις είναι συνεχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE