ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες για το νέο 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες για το νέο 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο

Από σήμερα, Παρασκευή (13/03) τέθηκε σε λειτουργία νέο τηλεφωνικό κέντρο, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη πληροφόρηση συμπολιτών μας για τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, λόγω αυξημένων κλήσεων που δέχεται το τηλεφωνικό κέντρο 1420 από πολίτες που ζητούν πληροφορίες γενικής φύσεως για τον κορωνοϊό, το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι από 13 Μαρτίου 2020, λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο 1450.

Το 1450 θα λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως και θα είναι στη διάθεση των πολιτών για παροχή πληροφοριών σχετικά με την επιδημία. Επίσης, σχετική πληροφόρηση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών www.pio.gov.cy/coronavirus.

Το τηλεφωνικό κέντρο 1420 εξακολουθεί να ισχύει αποκλειστικά για την αναφορά συμπτωμάτων από άτομα που πληρούν τα κλινικά και επιδημιολογικά κριτήρια.

Ανέβηκε εκ νέου ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων- Ανακοινώθηκαν άλλα τέσσερα- Οι πρώτες πληροφορίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.