ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Επιπλέον θερμοκάμερες θα τοποθετηθούν στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Επιπλέον θερμοκάμερες θα τοποθετηθούν στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου

Επιπλέον θερμοκάμερες προκειμένου να ελέγχονται όλοι οι επιβάτες που φτάνουν στην Κύπρο, θα τοποθετηθούν στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Μαρία Κουρούπη, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Hermes Airport «στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να τοποθετηθούν επιπρόσθετες θερμοκάμερες στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, τις οποίες θα προμηθεύσει το Υπουργείο Υγείας. Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν δύο ακόμη θερμοκάμερες στο αεροδρόμιο Λάρνακας και μία στο αεροδρόμιο Πάφου, επιπρόσθετα της μίας που διαθέτουν ήδη αυτή τη στιγμή το κάθε ένα από τα αεροδρόμια της Κύπρου».

Πρόσθεσε ότι «από τις δύο θερμοκάμερες που υπάρχουν στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, θα φτάσουν τις πέντε προκειμένου τις επόμενες ημέρες, προκειμένου όλοι ανεξαιρέτως οι επιβάτες που φτάνουν στην Κύπρο, ανεξαρτήτως από την χώρα προέλευσης τους, να ελέγχονται».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η κα. Κουρούπη είπε ότι «έχει τριπλασιαστεί η συχνότητα καθαριότητας των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, ενώ χρησιμοποιούνται επιπλέον υλικά που έχουν υποδειχθεί από το Υπουργείο Υγείας προκειμένου να επιτυγχάνεται καλύτερη απολύμανση. Προς το σκοπό αυτό έχει εκπαιδευτεί το προσωπικό καθαριότητας των αεροδρομίων, ενώ τοποθετήθηκαν επιπλέον ποσότητες αντισηπτικού υγρού σε όλους τους χώρους των αεροδρομίων τόσο για το προσωπικό όσο και για τους ταξιδιώτες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.