ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τα νεότερα για τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα- Με ποιους ήρθαν σε επαφή

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τα νεότερα για τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα- Με ποιους ήρθαν σε επαφή

Έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση για τέσσερα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού  με τις επαφές τους να καλούνται για λήψη δειγμάτων από τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται (δεν αποτελεί επίσημη ενημέρωση) τα δύο νέα κρούσματα αφορούν ζευγάρι που ταξίδεψε στην Αθήνα και βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά από συμπτώματα που είχαν παρουσιάσει.

Κανένα από τα νέα περιστατικά δεν είχε επαφή με τον 64χρονο επαγγελματία υγείας, ο οποίος και είχε βρεθεί στο επίκεντρο.

Ανέβηκε εκ νέου ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων- Ανακοινώθηκαν άλλα τέσσερα- Οι πρώτες πληροφορίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE