Επιστροφή Γιάννη με double double και… περίπατο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή Γιάννη με double double και… περίπατο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Μπακς διέλυσαν τους Πίστονς στην επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο με 106-126, με τον «Greek Freak» να σημειώνει 33 πόντους και double – double.

Σε τρομερό βράδυ βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην επιστροφή του στις υποχρεώσεις των Μπακς μετά την έλευση του πρώτου του παιδιού, στο παιχνίδι με τους Πίστονς οδηγώντας την ομάδα του στην εύκολη εκτός έδρας νίκη με 106-126.

Ο «Greek Freak», κατάφερε να σημειώσει double – double μέσα σε 10 λεπτά κι ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 33 πόντους (13/20 διπ., 0/3 τρ., 7/11 β.), πήρε 16 ριμπάουντ, έδωσε 4 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα, αλλά κι 1 κόψιμο. Πίσω του έμεινε με 28 πόντους ο Μίντλετον, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρέθηκε εκτός αποστολής.

Για τους Πίστονς, ξεχώρισε ο Γουντ με 18 πόντους κι 11 ριμπάουντ, με τον Μπράουν να ακολουθεί με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από 12 πόντους σημείωσαν οι Γκάλογουεϊ και Ρόουζ.

Τα δωδεκάλεπτα: 18-32, 41-70, 71-98, 106-126

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE