Eίδαν το DVD με Απόλλωνα…

Eίδαν το DVD με Απόλλωνα…

Περίμεναν στον ΑΠΟΕΛ, ότι ο Μούσα Αλ Τάμαρι, θα συνέχιζε απ’ εκεί που έμεινε στον παιχνίδι με τον Απόλλωνα. 

Η αλήθεια είναι ότι ο Ιορδανός επιθετικός το προσπάθησε, αλλά βρήκαν τον τρόπο να τον μπλοκάρουν οι Ελβετοί.

Λογικά θα παρακολούθησαν το dvd του αγώνα του περασμένου Σαββάτου στο ΓΣΠ, καταρτίζοντας ειδικό σχέδιο εξουδετέρωσης του άσου του ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε πως ΕΠΑΙΖΑΝ στο ΓΣΠ… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE