ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Κάτσε τη ΜΠΑΛΑ κάτω ΣΕΝΙΟΡ Όλμο…

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Κάτσε τη ΜΠΑΛΑ κάτω ΣΕΝΙΟΡ Όλμο…

Από την περασμένη Δευτέρα, εδώ στη στήλη, είχαμε καλέσει τους Ισπανούς που αποφάσισαν να μας χαλάσουν τη ζαχαρένια μας εδώ στη Βραχονησίδα, να πάψουν να ασχολούνται μαζί μας (ΕΔΩ). 

Διαπιστώνω πάντως, ότι ο συνάδελφος Χοσέ Μαρία Όλμο, είναι πολύ – πολύ «προκλητικός», αφού δεν κάθεται ήσυχος…

Συνεχίζει να μας ενοχλεί, αφού έφτασε στο σημείο να δώσει συνέντευξη στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), υποστηρίζοντας ότι το «πρόβλημα με τα στημένα στην Κύπρο, είναι πολύ χειρότερα απ’ ότι περίμενα».

Senior Όλμο, σε παρακαλώ παρά πολύ, «άφησε μας ήσυχους» ή να σου το πω διαφορετικά «κάτσε τη μπάλα κάτω».

Υπάρχουν τόσα πολλά σημεία του (ποδοσφαιρικού) πλανήτη που υπάρχουν φαινόμενα διαφθοράς, με την «κουκκίδα» της Μεσογείου, βρήκες κι εσύ να καταπιαστείς;

Σε παρακαλώ επίσης, να μην αμφισβητείς την ικανότητα και την προσήλωση των Κυπριακών αρχών, να βρουν και να στείλουν όλους τους ενόχους ενώπιον του Δικαστηρίου.

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία

Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία

Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE