Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό
Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.
Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, που θα συνεδριάσει στις 17 Μαρτίου 2020, παραπέμφθηκαν σήμερα ο διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντίνου και ο Πρόεδρος του ποδοσφαιρικού σωματείου Αγίας Νάπας Δημήτρης Μασιάς.
Παρά το γεγονός ότι η Κατηγορούσα Αρχή ζήτησε όπως οι κατηγορούμενοι παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης τους, εντούτοις η Πρόεδρος του Δικαστηρίου απέρριψε το αίτημα της και άφησε τους κατηγορουμένους ελεύθερους υπό περιοριστικούς όρους.
Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες ενώ ο Δημήτρης Μασιάς εννέα κατηγορίες.
«Έχει τελειώσει για μας ένα Πανεπιστήμιο, με βαθμό άριστα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους συγγενείς μου που ήταν μαζί μου. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνης. Ευχαριστώ τους ανακριτές και την Αστυνομία. Μας είχαν σεβαστεί. Θεωρώ πως κάποιοι έχουν θορυβηθεί που μεγαλώνει η Αγία Νάπα. Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Κυπριακή Δημοκρατία».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις