Οδύνη στην κηδεία του διανομέα που δολοφονήθηκε από τον 60χρονο στη Λάρισα - «Πήγε για μεροκάματο και έχασε τη ζωή του»

Οδύνη στην κηδεία του διανομέα που δολοφονήθηκε από τον 60χρονο στη Λάρισα - «Πήγε για μεροκάματο και έχασε τη ζωή του»

Αποκαλύψεις που προκαλούν θυμό και στεναχώρια έρχονται στο φως σχετικά με το φονικό στους Γόννους Λάρισας, όπου ο 60χρονος Δημήτρης Κολτσίδας πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα, πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Σήμερα το πρωί, συγγενείς και φίλοι του διανομέα από τον ΒόλοΛευτέρη Τσαμούτη που έπεσε νεκρός από τα πυρά του Δημήτρη Κολτσίδα του είπαν το τελευταίο αντίο στις Αλυκές, στον Ναό της Αγίας Ειρήνης.
 
Οδύνη στην κηδεία του διανομέα που δολοφονήθηκε από τον 60χρονο στη Λάρισα - «Πήγε για μεροκάματο και έχασε τη ζωή του»

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος gegonotanews.gr, όλοι οι συνάδελφοί του ήταν εκεί για τον τελευταίο αποχαιρετισμό σε έναν άνθρωπο που έχασε την ζωή του άδικα, όπως ομολόγησε και ο δολοφόνος του.
 
Οδύνη στην κηδεία του διανομέα που δολοφονήθηκε από τον 60χρονο στη Λάρισα - «Πήγε για μεροκάματο και έχασε τη ζωή του»

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του ήταν η μητέρα του και η αδελφή του.

«Δεκαπέντε χρόνια ήταν γείτονάς μου, στην επιχείρησή μου, ήταν ένας άνθρωπος που βοηθούσε όλο τον κόσμο, πάντα χαμογελαστός, πάντα με την καλή κουβέντα, πάντα να μοιράσει το φαγητό του. Έφυγε άδικα, δεν το περίμενε κανένας, πήγε για μεροκάματο και έχασε τη ζωή του», δηλώνει ένας από τους κοντινούς ανθρώπους του διανομέα. 
 
Όπως ο ίδιος υποστήριξε στους ανθρώπους που επικοινώνησαν μαζί του, προσπαθώντας να τον πείσουν να παραδοθεί, σκότωσε τους δύο άνδρες επειδή ο ένας εξ αυτών τον εξαπάτησε με πλαστά γραμμάτια που είχε λάβει από την πώληση μηχανημάτων.  Στον δικηγόρο του μάλιστα παραδέχτηκε, πως σκότωσε άδικα τον διανομέα από τον Βόλο.
Φίλη του 60χρονου δράστη του διπλού φονικού στη Λάρισα μιλά στο LIVE NEWS, αποκαλύπτοντας τι της είπε ο 60χρονος λίγο πριν προχωρήσει στη δολοφονία.

«Ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει», δήλωσε η φίλη του 60χρονου. «Πρόσφατα μιλήσαμε με τον Δημήτρη, είχε πουλήσει τα μηχανήματά του μέσα από το εργοστάσιο σε αυτόν και είχε νευριάσει πολύ, ήταν ψεύτικες οι συναλλαγματικές που του είχαν κάνει. Και μου λέει "εγώ θα αυτοκτονήσω". Γιατί είχε προχωρήσει, ήταν στο τελευταίο στάδιο ο καρκίνος», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η φίλη του 60χρονου συνεχίζει, μιλώντας για το σχέδιο του 60χρονου. 

«Τώρα τελευταία συναντήθηκε εδώ με έναν φίλο μας. “Επειδή έγινε αυτό με τις επιταγές που ήταν ακάλυπτες, θα τον καλέσω”, του είπε, “θα του πω ότι έχω κι άλλα μηχανήματα, θα τον καλέσω. Αλλά δεν του λέω τίποτα”. Τον ξαναπήρε τηλέφωνο, του είπε “έλα, έχω κι άλλα να σου δώσω” κι εκείνος πήγε, δεν του είπε τίποτα ότι ανακάλυψε ότι ήταν πλαστά κι έτσι τον καθάρισε μετά. Έτσι τον καρτερούσε. Αλλά για τον άλλον, τον άνθρωπο, τον μεταφορέα, άδικα πήγε».
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE