Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Ανατράπηκε όχημα μετά από σύγκρουση – Νεκρός ο 75χρονος Ροδοθέος Σκορδής - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Ανατράπηκε όχημα μετά από σύγκρουση – Νεκρός ο 75χρονος Ροδοθέος Σκορδής - Δείτε φωτογραφία

Θανατηφόρο σημειώθηκε στη Λάρνακα σήμερα Τρίτη (11/02) γύρω στις 7:25 το πρωί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιωτικό όχημα τύπου saloon, το οποίο οδηγείτο κατά μήκος της οδού Βέροιας στην Λάρνακα από τον Ροδοθεο Σκορδη, συνταξιούχο κάτοικο λάρνακας, ηλικίας 75 ετών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με παρακείμενο σταθμευμένο όχημα επί της οδού και το όχημα του να ανατραπεί.

Επί τόπου κλήθηκε ασθενοφόρο και μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας όπου ανέσυραν τον Ροδοθεο Σκορδη αναίσθητο από το όχημα του.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Διερευνάται το ενδεχόμενο ο θάνατος του να οφείλεται εκ πρώτης όψεως σε παθολογικά αίτια.

Τα ακριβη αίτια θα διαφανούν κατά την νενομισμένη νεκροψία που θα διενεργηθεί σε μετέπειτα στάδιο.

Την σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του κλάδου τροχαίας λάρνακας τα οποία επιλήφθηκαν σχετικών εξετάσεων

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

Ενώπιον των μελών του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ το οποίο συνεδριάζει στις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης, τίθενται οι εισηγήσεις που έχουν καταθέσει μέλη του κόμματος για αλλαγές στο καταστατικό. Ως γνωστό, το καταστατικό συνέδριο του ΔΗΣΥ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου. Τα μέλη του κόμματος είχαν την δυνατότητα να αποστείλουν τις εισηγήσεις τους, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE