ΛΕΜΕΣΟΣ: 16χρονος οδηγός πιάστηκε στα πράσα - «Μύριζε» παρανομία το αυτοκίνητο

ΛΕΜΕΣΟΣ: 16χρονος οδηγός πιάστηκε στα πράσα - «Μύριζε» παρανομία το αυτοκίνητο

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), ανέκοψαν την Τετάρτη 12/02 το βράδυ για έλεγχο στη Λεμεσό, αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος.

 Κατά τον έλεγχο, από το αυτοκίνητο αναδυόταν έντονη μυρωδιά κάνναβης, με αποτέλεσμα ο 16χρονος να υποβληθεί σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Ο 16χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο, χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

              

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE