Συναυλία με μελοποιημένη ποίηση Γιώργου Σεφέρη

Συναυλία με μελοποιημένη ποίηση Γιώργου Σεφέρη

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και ο Δήμος Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΜΕΡΕΣ ΣΕΦΕΡΗ», οργανώνουν τη Μουσική Συναυλία: «Μελοποιημένη ποίηση Γιώργου Σεφέρη» την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Νεάπολις στις 7:00 μ.μ.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, κύριος Χρίστος Ζαννέτος, υπό την αιγίδα του οποίου τελεί η εκδήλωση και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, Καθηγητής Παντελής Σκλιάς.


Προλογίζει ο Καθηγητής Γιώργος Γεωργής, Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις.
Ερμηνεύουν: η Αθηνά Χαραλαμπίδου και ο Γιώργος Ελευθερίου.


Απαγγέλλουν: η Φωτιάνα Αντωνιάδη-Κωνσταντινίδη, η Αντιγόνη Γιαννίκου-Παπαδημητρίου και η Μαρία Χατζηιωάννου.
Παίζουν οι μουσικοί: Σάββας Ιγνατίου (πιάνο) και Κυριάκος Ποταμός (μπουζούκι).

Η είσοδος είναι ελεύθερη

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE