Γιώτα Κουφαλίδου: Με εντυπωσιακό φόρεμα στην επιστροφή της στην παρουσίαση τηλεοπτικά

Γιώτα Κουφαλίδου: Με εντυπωσιακό φόρεμα στην επιστροφή της στην παρουσίαση τηλεοπτικά

Επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Τα γυρίσματα έγιναν την  Τετάρτη (12/2) στη Λεμεσό.

 

Η Γιωτα Κουφαλίδου παρουσίασε το Michalis Lazos Charity Show για τα 20χρόνα της Europa Donna. Μια λαμπερή βραδιά με Ηλία Βρεττό, κύπριες επώνυμες να κάνουν πασαρέλα αλλά και γνωστά μοντέλα, με δημιουργίες τόσο του Μιχάλη Λάζου όσο και με δημιουργίες απο τις φοιτήτριες της σχολής του.

Η Κύπρια παρουσιάστρια εμφανίστηκε με εντυπωσιακή δημιουργία απο το Μιχάλη Λάζο. Παραμυθένια και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Με νέο αέρα, ανανεωμένη και γεμάτη ζωντάνια...η Γιώτα επέστρεψε στον Alpha για την παρουσίαση του Show που σύντομα θα δούμε στις οθόνες μας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE