ΚΥΠΡΟΣ: Κατέσχεσε έξι οχήματα η Αστυνομια -Νεαροί με πατέντες δημιουργούν αυτοκίνητα-βόμβες

ΚΥΠΡΟΣ: Κατέσχεσε έξι οχήματα η Αστυνομια -Νεαροί με πατέντες δημιουργούν αυτοκίνητα-βόμβες

Σε μαζική κατάσχεση οχημάτων προέβη η Αστυνομία στη Λάρνακα και συγκεκριμένα το Τμήμα Τροχαίας της πόλης.

 

Πρόκειται για οχήματα κινητές-βόμβες, αφού οι κάτοχοί τους με μετατροπές και γενικότερα παραποιήσεις αύξησαν τις επιδόσεις των μηχανών κι επιδίδονταν σε κόντρες στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα.

Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο έθεταν την ίδια τη ζωή τους σε κίνδυνο καθώς και άλλων συμπολιτών τους, αλλά προκαλούσαν κι οχληρία.

Η τροχαία Λάρνακας κατέσχεσε τουλάχιστον έξι οχήματα σε επιχείρηση της που άρχισε στις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής (07/02) και ολοκληρώθηκε γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (09/02). Οι νεαροί, όπως σημειώσαμε, έκαναν κούρσες-θανάτου στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Τα κατασχεθέντα οχήματα θα παραπεμφθούν στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών κι εφόσον επιβεβαιωθεί και από τις εκεί εξετάσεις ότι δεν είναι κατάλληλα (βλ. ασφάλεια) τότε θα τεθούν εκτός κυκλοφορίας.

Εξάλλου, τρεις καταγγέλθηκαν για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας κατά 50%, άλλοι τρεις για υπερβολική ταχύτητα, τρεις για θορυβώντα εξόστ, ένας για φιμέ τζάμια, ένας για παραβίαση φωτεινού σηματοδότη και -τέλος- ένας γιατί είχε στην κατοχή του χειροποίητο τσιγάρο με κάνναβη.

Η επιχείρηση έγινε στο πλαίσιο των προσπαθειών της Τροχαίας Λάρνακας για πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων.

Να σημειωθεί ότι η Τροχαία Λάρνακας συνολικά κατέσχεσε 9 οχήματα την τελευταία εβδομάδα. Ανάμεσά τους και το όχημα νεαρού, στο οποίο είχε κάνει τόσες μετατροπές ώστε το μπροστινό καπό να μην χωρεί την μπαταρία του αυτοκινήτου, την οποία είχε εγκαταστήσει στον χώρο αποσκευών με πατέντα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE