Στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς με λοίμωξη του αναπνευστικού

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς με λοίμωξη του αναπνευστικού

DATA[

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (7/2) ο Κώστας Βουτσάς. Ο αγαπημένος μας ηθοποιός νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού, κάτι που τον είχε ταλαιπωρήσει και πριν από δύο μήνες.

«Από χθες το βράδυ ο αγαπημένος μας ηθοποιός, ο Κώστας Βουτσάς, νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού σε δημόσιο νοσοκομείο. Μιλήσαμε με την οικογένειά του, τόσο με τη σύζυγό του όσο και με την κόρη του, η οποία μας επιβεβαίωσε και την είδηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η ίδια λοίμωξη τον ταλαιπώρησε και πριν από δύο μήνες.

Τα πιο πάνω αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Ελα χαμόγελα»

Πηγή: zappit.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE