Στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς με λοίμωξη του αναπνευστικού

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς με λοίμωξη του αναπνευστικού

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (7/2) ο Κώστας Βουτσάς. Ο αγαπημένος μας ηθοποιός νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού, κάτι που τον είχε ταλαιπωρήσει και πριν από δύο μήνες.

«Από χθες το βράδυ ο αγαπημένος μας ηθοποιός, ο Κώστας Βουτσάς, νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού σε δημόσιο νοσοκομείο. Μιλήσαμε με την οικογένειά του, τόσο με τη σύζυγό του όσο και με την κόρη του, η οποία μας επιβεβαίωσε και την είδηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η ίδια λοίμωξη τον ταλαιπώρησε και πριν από δύο μήνες.

Τα πιο πάνω αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Ελα χαμόγελα»

Πηγή: zappit.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE