Τμ. Μετεωρολογίας: Εκδόθηκε κίτρινη προειδοποίηση- Ίσως η πιο κρύα νύχτα της χρονιάς

Τμ. Μετεωρολογίας: Εκδόθηκε κίτρινη προειδοποίηση- Ίσως η πιο κρύα νύχτα της χρονιάς

«Βουτιά» αναμένεται να κάνει η θερμοκρασία τις επόμενες ώρες, γεγονός που «ανάγκασε» το Τμήμα Μετεωρολογίας να εκδώσει την 9η για τη φετινή χρονιά προειδοποίησή του.

Σύμφωνα λοιπόν με την πρόγνωση του καιρού, το βράδυ του Σαββάτου- ξημερώματα Κυριακής ίσως να είναι και το ψυχρότερο της φετινής χρονιάς, καθώς θα παρατηρηθούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε το Σάββατο 8/2 , στις 16:00, κίτρινη προειδοποίηση εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας, που ισχύει από τις 11 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τις 8 το πρωί της Κυριακής.

Όπως αναφέρεται, η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται να πέσει γύρω στους μείον 9 βαθμούς κελσίου στα ψηλότερα ορεινά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.