ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Νεότερη ενημέρωση – Το αδιαχώρητο στην πλατεία Τροόδους

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Νεότερη ενημέρωση – Το αδιαχώρητο στην πλατεία Τροόδους

Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου λόγω καιρικών συνθηκών

Στην περιοχή Μόρφου, ο δρόμος Κοράκου – Φλάσου είναι κλειστός για όλα τα οχήματα.

Στους δρόμους Κακοπετριάς – Καρβουνά, Κακοπετριάς – Σπηλιών, Κακοπετριάς – PINEWOOD και Κύκκου – Κάμπου, παρατηρείται πυκνή ομίχλη και η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ στο δρόμο Ορκόντα – Κάμπου, έχουν παρατηρηθεί κατολισθήσεις πετρών και όγκων χώματος.

Στη περιοχή Τροόδους, ο δρόμος προς τον Όλυμπο είναι κλειστός λόγω πυκνής τροχαίας κίνησης. Επίσης, ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους, εξακολουθεί να είναι ανοικτός μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Οι δρόμοι Πλατρών – Τροόδους και Καρβουνά – Τροόδους, είναι ανοικτοί.

Λόγω υπερβολικά αυξημένης τροχαίας κίνησης και συνωστισμού που παρατηρείται στην πλατεία Τροόδους, για σκοπούς ασφαλείας, οι οδηγοί καλούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στην επαρχία Λευκωσίας, στους δρόμους Παλαιχωρίου – Αγρού, Απλικίου – Φαρμακά και Παλαιχωρίου – Ασκά – Φτερικουδίου – Άλωνας – Πολύστυπου – Πλατανιστάσας, η ορατότητα είναι περιορισμένη λόγω ομίχλης.

Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE