Σάλκε για… φίλημα!

Σάλκε για… φίλημα!

Η Σάλκε ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το 2020, αφού πήρε το ντέρμπι με την Γκλάντμπαχ (2-0) και πλησίασε στους τέσσερις πόντους την κορυφή.

Έκανε τον καλύτερο πρώτο γύρο των τελευταίων ετών και συνεχίζει σαν να μην υπήρξε χειμερινή διακοπή. Η Σάλκε ήταν κυριαρχική απέναντι στην Γκλάντμπαχ και με το 2-0 έπιασε την Μπάγερν στην τρίτη θέση και τους 33 βαθμούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο μοναδικός νιόφερτος κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Αυστριακός Μίχαελ Γκρέγκοριτς που ήρθε από την Άουγκσμπουργκ έκανε το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο, αφού από τα δικά του πόδια πήγε η μπάλα στον Σερντάρ, ο οποίος με όμορφο φαλτσαριστό σουτ έκανε το 1-0 (48’).

Η Γκλάντμπαχ βγήκε μπροστά για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, όμως άφησε κενά στην άμυνα που τα πλήρωσε. Μία γρήγορη αντεπίθεση έφερε τον Γκρέγκοριτς σε θέση βολής κι εκείνος έκανε το τελικό 2-0 (58’) σε ένα βράδυ που όλα λειτούργησαν βάσει σχεδίου για τους «βασιλικούς μπλε».

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE