Στους μείον 11 βαθμούς η θερμοκρασία σε αυτές τις περιοχές - Συνεχίζει με καταιγίδες και χιόνια η Coral

Στους μείον 11 βαθμούς η θερμοκρασία σε αυτές τις περιοχές - Συνεχίζει με καταιγίδες και χιόνια η Coral

Η ψυχρή αέρια μάζα με την ονομασία Coral επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά παράλια, χιονόπτωση σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, αλλά και χιόνι ή χιονόνερο σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στον μείον 1 βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 2 στα παράλια και στους μείον 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, τα ημιορεινά αλλά και τοπικά στα πεδινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ ενδέχεται να σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά και τα ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά τοπικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους μείον 3 στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα επικρατεί παγετός.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη.

Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται αρχικά τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ενώ σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος. Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιονόπτωση στα ορεινά.

Η θερμοκρασία μέχρι την Τετάρτη θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 3 εκατοστά στην πλατεία Τροόδους και 4 εκατοστά στη Χιονίστρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.