Έσκασε νέα τηλεοπτική βόμβα- Κόπηκε ξαφνικά εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης- Συγκινημένος ο παρουσιαστής- «Δεν ήταν δική μου απόφαση»

Έσκασε νέα τηλεοπτική βόμβα- Κόπηκε ξαφνικά εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης- Συγκινημένος ο παρουσιαστής- «Δεν ήταν δική μου απόφαση»

 Έριξε αυλαία, τουλάχιστον μέσα από τη συχνότητα του CAPITAL η εκπομπή «Αλήθεια Καίει» στο «τιμόνι» της οποίας βρισκόταν ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Δηήμτρης Σούγλης.

Ο εκλεκτός συνάδελφος, τόσο στην αρχή, όσο και στο τέλος της σημερινής (Δευτέρα 30/12) εκπομπής θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές, ενώ στην αποφώνησή του, στα τελευταία του λόγια ως παρουσιαστής της εκπομπής, ανέφερε ότι δεν ήταν δική του απόφαση.

Συμπλήρωσε συγκινημένος, πως αγάπησε την εκπομπή, ενώ άφησε ανοιχτό και ένα «παραθυράκι» για μετακόμισή του σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό από την νέα χρονιά.

Πρόκειται για μια εκπομπή, με μεγάλη αποδοχή απο τους απλούς πολίτες, που "φώτιζε" πάντα την αλήθεια και σίγουρα έχει μια θέση στην κυπριακή τηλεόραση.

δ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE