ΚΛΟΠΗ ΤΕΦΡΑΣ: Ομολόγησε ο 33χρονος- Έστειλε μήνυμα στη μητέρα του νεκρού 19χρονου

ΚΛΟΠΗ ΤΕΦΡΑΣ: Ομολόγησε ο 33χρονος- Έστειλε μήνυμα στη μητέρα του νεκρού 19χρονου

Ο 33χρονος, που καταζητείτο και συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση κλοπής της τεφροδόχου, παραδέχεται τη διάπραξη του αδικήματος, σύμφωνα με την Αστυνομία. Φέρεται, επίσης, να έχει στείλει μήνυμα στο τηλέφωνο της μητέρας του 19χρονου, με το οποίο απολογείτο για την πράξη του.


Ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του,το πρωί της Τρίτης 31/12.  Για την ίδια υπόθεση τελούν υπό τετραήμερη κράτηση, η 35χρονη φίλη του 33χρονου και ένας 44χρονος γνωστός τους.

Η οικογένεια του άτυχου 19χρονου αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο  το απόγευμα της Τρίτης 31/12, ώστε να της παραδοθεί η τεφροδόχος που εντοπίστηκε χθες βράδυ, μετά από σαρωτικές έρευνες της αστυνομίας.

Αφού παραλάβουν τη τεφροδόχο, οι γονείς του 19χρονου θα πραγματοποιήσουν την ευχή του γιου τους, να ρίξουν τη τέφρα του στη θάλασσα της Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE