Για τεχνητή φόρμουλα για απευθείας πτήσεις, μιλά ο Τατάρ αναφερόμενος στην Βρετανία

Για τεχνητή φόρμουλα για απευθείας πτήσεις, μιλά ο Τατάρ αναφερόμενος στην Βρετανία

Πρέπει να εξευρεθεί μια τεχνική φόρμουλα για να βρεθεί τρόπος πραγματοποίησης απευθείας πτήσεων από και προς τα κατεχόμενα, θέμα που είναι στην ατζέντα της «κυβέρνησης», δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ λέγοντας ότι μετά το Brexit η Βρετανία θα είναι η δεύτερη εγγυήτρια χώρα της Κύπρου, εκτός ΕΕ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Κίπρις ποστασί, ο «πρωθυπουργός» Τατάρ μιλούσε σε διαδικτυακή εκπομπή της εφημερίδας και κλήθηκε να σχολιάσει δημοσίευμα της εφημερίδας ηλεκτρονικά για το θέμα των απευθείας πτήσεων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Αύξηση του κατώτατου μισθού για την επόμενη διετία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, με τους συνδικαλιστές να δηλώνουν πως οι αριθμοί δεν ανταποκρίνονται στα υφιστάμενα δεδομένα και τους εργοδότες να υποστηρίζουν ότι οι αυξήσεις είναι μεγαλύτερες από το αναμενόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE