Ο Βρετανός Πρωθυπουργός προσκάλεσε τον Αιγύπτιο Πρόεδρο στη Σύνοδο για θέματα Επενδύσεων

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός προσκάλεσε τον Αιγύπτιο Πρόεδρο στη Σύνοδο για θέματα Επενδύσεων

Την επιθυμία τους να ενισχύσουν δυναμικά τις επιχειρηματικές σχέσεις των χωρών τους μετά το Brexit, εξέφρασαν σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι.

Κατά την τηλεφωνική συνομιλία τους, ο Αιγύπτιος ηγέτης συνεχάρη τον Βρετανό Πρωθυπουργό για την πρόσφατη νίκη του στις εκλογές του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ ο Μπόρις Τζόνσον προσκάλεσε τον Πρόεδρο Αλ Σίσι να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής Επενδύσεων Βρετανίας-Αφρικής 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου στο Λονδίνο.
 
Σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Βρετανού Πρέσβη στο Κάιρο Σερ Τζέφρει Άνταμς, «οι δύο χώρες θα μπορέσουν να συνάψουν μια νέα "τεράστια" εμπορική συμφωνία μετά την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.