ΣΑΡΩΣΕ τα ΒΡΑΒΕΙΑ της 12ης αγωνιστικής η Ομόνοια! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΑΡΩΣΕ τα ΒΡΑΒΕΙΑ της 12ης αγωνιστικής η Ομόνοια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΣΠ με ανακοίνωση του ενημερώνει πως το καλύτερο γκολ για τη 12η αγωνιστική ήταν του Έρικ Μποτεάκ, ενώ η καλύτερη απόκρουση του Φαμπιανό, με την Ομόνοια να… σαρώνει τα βραβεία.

Αναλυτικά: 

«O Eric Bautheac είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Top Goal της 12ης Αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος 2019/20! Μέσα από την επίσημη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας συγκέντρωσε το 73% των ψήφων κι εξασφάλισε το βραβείο για το ωραιότερο γκολ της αγωνιστικής το οποίο θα παραλάβει μέσα στις επόμενες μέρες.

O Fabiano είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Top Save της 12ης Αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος 2019/20! Μέσα από την επίσημη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας συγκέντρωσε το 41% των ψήφων και εξασφάλισε το βραβείο για την ωραιότερη απόκρουση για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική κάτι που έχει καταφέρει φέτος και ο Martin Bogatinov. Η πρωτιά κρίθηκε στο νήμα και για αυτό το λόγο η απόκρουση του Κυριάκου Στρατηλάτη (38%) θα συμπεριληφθεί στις υποψήφιες για καλύτερες αποκρούσεις της χρονιάς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αγγίζει θέματα που «καίνε» την Πάφο ο ΠτΔ – Φέρνει εξαγγελίες για σχολεία και τον ανύπαρκτο δρόμο του αεροδρομίου

Αγγίζει θέματα που «καίνε» την Πάφο ο ΠτΔ – Φέρνει εξαγγελίες για σχολεία και τον ανύπαρκτο δρόμο του αεροδρομίου

Στις 5:00 το απόγευμα η Πάφος υποδέχεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε μια πανεπαρχιακή σύσκεψη σταθμό στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αττικόν».

BEST OF TOTHEMAONLINE