Έχει μεγάλο ενδιαφέρον – Ποιος θα… ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ, ο κόουτς ή ο παικταράς;

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον – Ποιος θα… ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ, ο κόουτς ή ο παικταράς;

Ο Αιχμηρός… «κτύπησε» χθες με ένα άλλο θέμα (Xτύπησαν τον ίδιο ΣΤΟΧΟ για τη θέση κάτω από τις «ΜΠΑΡΡΕΣ»!), έμαθε όμως και κάτι άλλο σήμερα και σας ενημερώνει.

Σε κάποια ομάδα υπάρχει μέγα θέμα και μάλιστα αυτό απασχολεί κάθε «μέλος» του οικοδομήματος.  Το θέμα έχει να κάνει με τον προπονητή και έναν ποδοσφαιριστή.

Ο προπονητής δεν υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή.  Ο παίκτης δεν επιθυμεί να συνεχίσει με αυτό το… στάτους στην ομάδα, εξέφρασε τα παράπονα και τις απόψεις του στους παράγοντες της ομάδας.

Του προπονητή το συμβόλαιο ολοκληρώνεται με την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.  Του παίκτη είναι πιο μεγάλης χρονικής διάρκειας…

Άραγε, τι επιθυμεί να πράξει η διοίκηση; Να αποδεχτεί την επιθυμία του προπονητή και να θέσει τον παίκτη εκτός ρόστερ, ή θα δώσει… πασαπόρτι στον κόουτς.

Πάντως, τόσο για τον προπονητή, όσο και για τον παίκτη, άλλες ομάδες, καθώς και ποδοσφαιρικοί παράγοντες, έχουν αρκετά θετική άποψη για την αξία τους, έτσι δεν αποκλείεται να περιμένουν στη… γωνιά, να ρίχνουν «κλεφτές ματιές» για το πως έχουν οι εξελίξεις και τι θα προκύψει οριστικά.

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE