Συνάντηση με ΔΗΚΟ στο πλαίσιο επαφών της Επιτροπής Κατεχόμενων Δήμων με κόμματα

Συνάντηση με ΔΗΚΟ στο πλαίσιο επαφών της Επιτροπής Κατεχόμενων Δήμων με κόμματα

Η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο, συνεχίζοντας τις επαφές της με πολιτικούς αρχηγούς κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Σε ανακοίνωση της Επιτροπής αναφέρεται ότι την Επιτροπή εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος και Δήμαρχος Κυθρέας, Δρ. Πέτρος Καρεκλάς, ο Αντιπρόεδρος και Δήμαρχος Μόρφου,Βίκτωρ Χατηζαβραάμ, ο Δήμαρχος Λύσης, Ανδρέας Καουρής, ο Δήμαρχος Λαπήθου, Νεοπτόλεμος Κότσαπας, η Δήμαρχος Λευκονοίκου, Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη και η Δήμαρχος Ακανθούς, Ελένη Χατζημιχαήλ.

Έγινε εκτενής συζήτηση για το Κυπριακό και τις πρόσφατες εξελίξεις μετά την τριμερή συνάντηση στο Βερολίνο, ιδιαίτερα όσον αφορά τις νέες προσδοκίες σχετικά με την επίλυση του εθνικού ζητήματος και με αφορμή τις συνεχιζόμενες τουρκικές  προκλήσεις σε ξηρά και θάλασσα, μόλις πρόσφατα και με την τοποθέτηση drones σε στρατιωτικό αεροδρόμιο στο κατεχόμενο Λευκόνοικο.

Συζητήθηκαν επίσης σωρεία θεμάτων που απασχολούν τον προσφυγικό κόσμο, δίδοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της δημιουργίας «Ταμείου Αλληλεγγύης», το οποίο η Επιτροπή προωθεί δυναμικά ως προτεραιότητα. Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ εξέφρασε την κατανόησή του για την ανάγκη δημιουργίας του και γενικά τη συμπαράστασή του στις προσπάθειες της Επιτροπής Κατεχόμενων Δήμων σε διάφορους τομείς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE