ΠΑΦΟΣ: Συναγερμός – Επιχείρηση της Αστυνομίας για εντοπισμό του Δημήτρη Γρηγορίου

ΠΑΦΟΣ: Συναγερμός – Επιχείρηση της Αστυνομίας για εντοπισμό του Δημήτρη Γρηγορίου

Η Αστυνομία Πάφου διενήργησε επιχείρηση για εντοπισμό του 85χρονου Δημήτρη Γρηγορίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γυναίκα από χωριό της επαρχίας Πάφου κατήγγειλε στις 15:20 ότι ο πεθερός της απουσιάζει από την οικία του στην Αναρίτα από τις 07:40 το πρωί της Πέμπτης (19/12).

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία, ο πεθερός της αναχώρησε ,όπως συνήθιζε κάθε πρωί για περπάτημα στην περιοχή Ελεούδια , έδαφος Αναρίτας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου , του ΤΑΕ Πάφου , του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών, της Πολιτικής Άμυνας , της Υπηρεσίας Θήρας και της ΔΑΣΑ Αεροδρομίου .

Οι εξετάσεις σε κάποιο στάδιο θα διακοπούν για να επαναρχίσουν με το πρώτο φως της ημέρας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE