ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 2019: Πήγαν για αγώνα, αλλά δεν έχουν αποδυτήριο – Ποιος ο λόγος

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 2019: Πήγαν για αγώνα, αλλά δεν έχουν αποδυτήριο – Ποιος ο λόγος

Η αποστολή του Άρη έφθασε στον Ψευδά κατά τις 13:00 την Κυριακή, όπου η ώρα 15:00 είναι προγραμματισμένο να γίνει το β΄ ημίχρονο του χθεσινού διακοπέντα αγώνα με την Ομόνοια Ψευδά.

Φθάνοντας το πούλμαν της αποστολής του Άρη στο γήπεδο, οι παίκτες δεν μπορούσαν να μπουν στο αποδυτήριο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ο λόγος είναι ότι αυτή την ώρα γίνεται στο γήπεδο παιχνίδι κάτω των 17 ετών, έτσι τα αποδυτήρια είναι ήδη… κρατημένα.

Αυτό, πάντως, δεν άρεσε στους αξιωματούχους του Άρη, με τους παίκτες να είναι έξω από το αποδυτήριο και να βλέπουν ως… θεατές το παιχνίδι των μικρών, μέσα σε αυτές τις καιρικές συνθήκες που υπάρχουν εδώ και ώρες γενικά στη χώρα μας.

Κεντρική φώτο την ώρα της άφιξης της αποστολής του Άρη με τους παίκτες να είναι έξω από τα σποδυτήρια…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE