«Η Μπαρτσελόνα… χτυπά Γκουαρδιόλα»!

«Η Μπαρτσελόνα… χτυπά Γκουαρδιόλα»!

Όπως αναφέρει η «Sunday Express», η Μπαρτσελόνα περιμένει στη… γωνία για να επαναπατρίσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην Καταλονία.

 

«Φωτιά» βάζει δημοσίευμα της «Sunday Express» σύμφωνα με το οποίο είναι πιθανό ο Γκουαρδιόλα να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Ο τεχνικός της Σίτι μπορεί το επόμενο καλοκαίρι να ενεργοποιήσει ρήτρα διακοπής συμβολαίου και να αποχωρήσει. Μάλιστα το σενάριο βάζει στο κάδρο και την κακή πορεία των Πολιτών στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, η σύζυγος του Κριστίνα έχει επιστρέψει απ’ το προηγούμενο καλοκαίρι στη Βαρκελώνη με ένα από τα τρία τους παιδιά. Η Μπαρτσελόνα θέλει να γυρίσει πίσω στις παλιές τις επιτυχίες με τον Γκουαρδιόλα στο… τιμόνι και θα προσπαθήσει να τον κάνει δικό της.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Μεθοδευμένη, προκλητική και παράνομη χαρακτηρίζει η Κυπριακή Δημοκρατία τη «σύλληψη» και συνέχιση της «κράτησης» πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς στα Κατεχόμενα. Οι πολίτες, που συνελήφθησαν στις 19 Ιουλίου, βρέθηκαν από επισκέπτες των περιουσιών τους σε ρόλο "υπόπτων" για αδικήματα όπως «παράνομη είσοδος», «διασάλευση κοινής ησυχίας» και κατοχή εγγράφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE