Οι αντοχές της κορυφής

Οι αντοχές της κορυφής

Από τη στιγμή που ο Απόλλωνας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει στο μυαλό μόνο τους δικούς του αγώνες.

Η ομάδα του Ιοάν Αντόνε προετοιμάζεται για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ανόρθωση και προσεγγίζουν όλοι το νέο ντέρμπι με μεγάλη πίστη για τις δυνατότητες της ομάδας και αισιοδοξία για νίκη και διατήρηση στην κορυφή. Ο Ρουμάνος προπονητής δούλεψε στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος σε κάποιους τομείς όπου θεωρεί ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν καλύτερο πρόσωπο μέσα στο γήπεδο. Το ότι αναπνέει αέρα κορυφής η ομάδα της Λεμεσού είναι σημαντικό, όμως πρέπει να αντέξει στον έντονο ανταγωνισμό για τον  τίτλο για να σηκώσει το τρόπαιο τον Μάιο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE