Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΑΕΛ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΑΕΛ

Ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια για το θάνατο του φίλου της ομάδας Ανδρέα Ορφανού, εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα πιο κάτω:

«Το Δ.Σ. της εταιρείας, το Δ.Σ. του Σωματείου και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ θέλει να εκφράσει ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του γνωστού φίλαθλου της ομάδας μας Ανδρέα Ορφανού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/4/15.

Η κηδεία του αδικοχαμένου φίλου της ομάδας μας θα γίνει την Παρασκευή 3/4 στις 14:00 στην εκκλησία Κοσμά Αιτωλού στον Άγιο Αθανάσιο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.