Δεν το χάνει ο Βάντερ

Δεν το χάνει ο Βάντερ

Τα δεδομένα στην ΑΕΚ εξελίσσονται ιδανικά όσον αφορά την προετοιμασία για το ντέρμπι του Σαββάτου με το ΑΠΟΕΛ.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν είδε με ικανοποίηση τον Μασάνα να μπαίνει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και τον Βάντερ να ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να είναι στη διάθεση του προπονητή του και μια τέτοια εξέλιξη θα είναι ότι καλύτερο στην όλη προσπάθεια της ομάδας της Λάρνακας για τη νίκη.

Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό από κάθε άποψη, ο Βάντερ είναι ποδοσφαιριστής βαρόμετρο και αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις και αγωνιστεί θα είναι ότι καλύτερο.

Για τον αγώνα του Σαββάτου υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και στον κόσμο της ομάδας. Προβλέπεται να βρεθεί στο ΓΣΖ μεγάλος αριθμός φίλων της ΑΕΛ για να στηρίξουν την ομάδα τους στη δύσκολη αποστολή που έχει ενώπιον της.

Κώστας Παναγιώτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE