ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΛΑΤΡΕΣ: Εκτός κινδύνου η κοπέλα που οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΠΛΑΤΡΕΣ: Εκτός κινδύνου η κοπέλα που οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο

Με σοβαρό κτύπημα στο κεφάλι, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο η κοπέλα που οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο και είχε το τροχαίο ατύχημα στον κύριο δρόμο Πλατρών λίγο πριν από τις 17:30 (18/11) το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κοπέλα φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι, από την πρόσκρουση στο έδαφος, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της είναι εκτός κινδύνου.

Η κοπέλα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Υπενθυμίζουμε πως η κοπέλα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγώντας ηλεκτρικό ποδήλατο, έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου της σε σημείο του δρόμου με κατωφέρεια, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

 *Φωτογραφία αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE