Toν «κυνηγά» ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ τον Τόρες – Ούτε το ΓΚΟΛ δεν χάρηκε

Toν «κυνηγά» ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ τον Τόρες – Ούτε το ΓΚΟΛ δεν χάρηκε

Πέρασε από μαγνητικό τομογράφο ο Μανουέλ Τόρρες, σήμερα θα γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα. Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της ΑΕΛ, στην επιτυχία επί της Πάφου, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις υπέστη θλάση. 

Αν είναι βαριάς μορφής, τότε θα μείνει για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες έξω. Χάνει μια ποιοτική επιλογή για την επίθεση ο Ντούσαν Κέρκεζ.

O Iσπανός άσος είχε κάτσει για 6 μήνες την περασμένη σεζόν, λόγω σοβαρού τραυματισμού στα μέσα του Δεκέμβρη του 2018.

Τον είχε βγάλει νοκ άουτ, με δυνατό μαρκάρισμα ο Γάλλος παίχτης του Ερμή Ερόλντ Γκουλόν, σε παιχνίδι στο Τσίρειο.

Για το ντέρμπι του Σαββάτου  με την Ομόνοια, δεν υπολογίζονται οι επίσης τραυματίες Ντόσσα, Γκοντάλ, Γκαζντανάγκα. Μάλλον δεν θα προλάβει ούτε αυτό το ματς ο Αντάμοβιτς.

Έχει κάποιες πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Σέρβος χαφ Μεντόγεβιτς, επανέρχεται ο Γουίλερ (ήταν τιμωρημένος με την Πάφο).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE